Taas on tovi vierähtänyt sitten viime kirjoituksen. On ollut ihan älyttömän hienot kelit ja oltu paljon pihalla! Uimaan ei olla vielä tarjettu, mutta jos näiden näyttelyiden jälkeen menis. Ennen ei uskalla, kun meijän tuurilla tulis kumminkin joku vesihäntä taikka korvatulehdus...

Eillinen päivä meni siinä, kun puunasin koiria. Heti töistä tullessani aloitin ja illalla kello oli melkein kahdeksan kun kaikki oli valmista! Mutta noin aikaisessa en ole koskaan ollutkaan näyttelyä edeltävävä iltana :D Tänään sitten oltiin siis näyttelyssä. Näyttelypaikka oli ihanan lähellä tuossa Toijalassa (matkaa ~½h)! Kaunis oli päivä, mutta tuuli taas salakavalasti ja paloihan siinä sitten taas... Mutta päivä meni kivasti ja tuloksiin olen erittäin tyytyväinen! Hippu nappasi toisen sertin ja oli vastakkaisen sukupuolen paras, Nitro jatkoi eri-linjalla ja oli paras uros 2, Tekla sai erittäinhyvän! Teklan tulokseen olen erittäin tyytyväinen, kun alla on ne kaksi hyvää. Arvostelukaan ei Teklalla ollut yhtään hullumpi. Tekla myös käyttäytyi ihan yllättävän hyvin, vaikka harjoittelut on hieman unohtunut.

Ainiin, Teklalla oli maanantaina synttärit! Yksi vuotta tuli nyt sitten mittariin! Synttärikakkua popsittiin ja otettiin muutama kuva, jotka löytyvät tuolta meidän galleriasta.
HYVÄÄ SYNTTÄRIÄ (näin jälkikäteen) KATAJAKONNUN A-PENTUEELLE!!