Eillen olin Leevin kanssa turistina katselemassa täällä meidän kylällä olleessa näyttelyssä. Sieltä onkin peräisin se Leevin uusin hauska huomautus (katso leevin sivu). Monet suomenpystykorvat ei kyllä oikein tykänny meistä. Kauhee rähinä aina kun siihen lähelle satuttiin.

Nyt on ruvennut tuntumaan ihan siltä, että tämä meidän Leevi poikamme katsoo mallia nuoremmaltaan, eikä päinvastoin niinkuin yleensä, että nuorempi katsoo vanhemmasta mallia. Leevi nimittäin suostuu tekemään monia asioita joita se on nähnyt Nitronkin tekevän. Leevi esimerkiksi tulee pihasta sisään kutsuttaessa, tämä oli sillon joskus kamalan hankalaa. Sen kun päästi pihalle niin oli kauhee työ saada se sisällekkin takasin. Leevi antoi mun mällätä ittensä näyttelyasentoon. Kokeilin ihan piruuttaan mitä se sanoo kun asettelen sen samalla tyylillä kun Nitron. Ennen asettelu ei tullu kysymykseenkään, mutta se on nyt kattellu kun Nitron kanssa olen harjotellu ja anto asetella!! Näyttelymökkiin menoa äiti on kyllä Leevin kanssa kovasti harjoitellukkin, mutta tänään mätsärissä se oli siellä ekaa kertaa tositilanteessa oikein omatahtoisesti makoilemassa. Nitro kokeili sitä mökkiä ennen kun lähdettiin.

Niin oltiin siis mätsärissä tänään. Se oli pihalla ja oli kamala kurakeli. Leevin oli jalat ja mahanalus aivan kurassa! Jouduttiin siellä sitten tutisemaan 3 tuntia ennen kun edes meidän kehä alkoi. Leevi meni kehässä muuten hyvin, mutta liikkuminen oli aika laiskaa. Ymmärtäähän sen kun oli niin kauvan joutunut siellä tylsistyyn niin ei oikein huvittanu enää. Hyvillä mielin saadaan siis lähteä ensiviikolla Marttilaan. Leevi antoi erittäinhyvin tuomarin tutkia itsensä.