Nyt onkin kulunut taas aivan liian pitkä tovi näiden kuulumisien kirjoittelussa! 9.3 kävimme Teklan kanssa Äetsässä mätsärissä harjoittelemassa tampereen kv:tä varten ja siellä sujuikin jo ihan hienosti. Kyllähän sitä jännitti sielläkin ja Tekla veti ihan mutkalle, kun tuomari tuli sitä kopeloimaan, mutta ei kumminkaan väistänyt! Pennuille ei jaettu nauhoja ollenkaan, mutta suuresta joukosta Tekla oli 3.!

Tampereen kv lähestyi ja trimmasin siinä ennen sitä ekaa kertaa vierasta koiraakin! :S Nitron veli Nemo piipahti trimmattavana ja olipas se jännää. Olen niin kova jännittämään kaikkea ja tuossa varsinkin jännitti se että kun omaa koiraa on niin paljon helpompi trimmata, kun se on sitten oma moka jos trimmi menee päin p:tä, vieraan koiran kohdalla se on sitten minun vika. Huomasin myös että laineikasta on jotenkin vaikeampi trimmata. Nemo ja Tekla kun on laineikkaita ja niiden kohdalle tuo trimmaus tuntui olevan jotenkin hankalempi tehdä! Mutta kaippa niistä ihan hyvät tuli :D

Tampereen kv:ssä tuomari oli tiukka ja useimmille tuli H:ta, niin myös meille. Tekla on kuulemma liian pentu vielä ja onhan se, ei sillä ole ikääkään kun 9kk vasta. Olen kuitenkin tyytyväinen siihen miten Tekla siellä käyttäytyi! Kehän ulkopuolella hieman väisteli kaikkia, niin ihmisiä kun koiriakin, mutta loppuakohden rupes jo rauhoittumaan ja itsekkin kurkottelemaan vieraita kohti uteliaisuuksissaan.

Teklalla alkoi juoksut torstaina hieman reilun 9kk iässä. Vielä on kaikki sujunut poikien osalta hyvin, eikä niitä juur kiinnosta Tekla sen enempää kun yleensäkkään. Tekla kuitenkin on tässä pian lähdössä siskon luokse Tampereelle hoitoon, ettei vaan käy vahinkoa.

Tänään sitten odottaa vielä trimmaus ja pesut Nitroa ja Teklaa ja sitten huomenna mennään piipahtamaan Ruovedellä.

Ainiin siitä piti vielä kertoa, kun kävimme hieman juoksuttamassa koiria tuolla metsässä. Sillon vielä oli aika paljonkin lunta, toisin kun nyt ja sattuipa olemaan vielä suojakelikin. Saatiin sitten todella nerokas idea, että mennään juoksuttamaan koiria ja voihan sitä sitten kuvitella mitä siitä sauras, kun tietää näiden turkit ja suojalumen vaikutuksen. LUMIPAAKKUJA! Ja niin isoja ei ole näihin koskaan ennen vielä kertynytkään! Ei keritty sitä lenkkiä edes puoleenväliin, kun Teklallakin oli jo niin isot paakut, että sen tartti etujalkojaan hempsutella ulkokautta, jotta pääsi etenemään! Nitrolla ja Teklalla riesa oli onneksi vain etujaloissa, mutta Hipulla ja Leevillä kaikissa neljässä jalassa. Mahtoi olla raskasta liikkua. Kun sieltä lumesta päästiin tielle ja hieman yritimme putsata paakkuja pois huonolla menestyksellä ajattelimme jo soittaa meille kyytiä kotiin. Ajateltiin ettei siitä kävelystä tule mitään, kun jos ne pyssäilee niitä kinttujaan jatkuvasti putsailemaan. Hyvin ne kuitenkin lähtivät kulkemaan ja kotiin päästiin suihkuttelemaan paakut pois. Harmi ettei sattunut olemaan kameraa mukana :D