Nitron kanssa tuossa taas harjoittelin vähän tuota näyttelyravia, kun se on sellasta löntystystä se Nitron meno. Muut koirat oli pihalla ja aattelin että huijaan niitä kun vilahdan Nitron kanssa autotallin kautta aidan ulkopuolelle ja menen siitä tuon ex-kaupan parkkipaikalle harjoittelemaan. No, eihän se onnistunut kun Nitron tartti heti autotallin ovella ruveta aivastelemaan ja muut ryntäs portin taakse katselemaan, että hei mihin te ootte menossa ja miks me ollaan jäämässä tänne. Mentiin kumminkin harjoittelemaan ja kun olin hetken harjoitellut niin loput kolme kirmas kauheeta kyytiä meidän tykö. Ihmettelin vähän että millä ihmeellä ne oikein pihasta pääsi, että portin piti kyllä olla kiinni. Kävin viemässä karkulaiset takaisin pihaan ja tulin jatkamaan Nitron kanssa jatkamaan harjoituksia. Äiti tuli hetkenpäästä töistä ja haki Hipunkin harjoittelemaan. Hipulla se näyttelyravi ei meinaa pysyä ravissa. No, ei taas kauvaa keretty harjoittelemaan, kun Tekla jo juoksee kauheeta höökää meidän tykö! Siinä sitten jo arvasinkin, että se on oppinut sen portin jotenkin avaamaan. Tekla sai sitten jäädä harjoituksiin ja kyllä oli kaikilla hauskaa! Vuorotellen kun juostiin koirien kanssa ympyrää ja Tekla kauheeta kyytiä perässä, ei rähissyt, haukkunut eikä hyökkinyt kenenkään jalkoihin, juoksi vaan perässä. Ja Nitro juoksi hienosti! Meidän tarttee varmaan ottaa seuraaviin näyttelyihinkin Tekla meitä kirimään :D Pihaan kun mentiin niin keksin myös miten se Tekla sen portin avas. Se toinen portti kun on asennettu sillai väärinpäin, aukeaa siis ulospäin. Tekla on vaan ryskinyt sitä alareunaa tarpeeks kauvan niin se haka on auennut.

Pesinkin Teklan ekaa kertaa viime perjantaina, samalla kun pesin Nitronkin sitä näyttelyä varten. Tekla seiso todella hienosti aloillaan. Luulin että sen kanssa olisi saanut vääntää enemmänkin, mutta ei. Tämä vaan nöpötti paikallaan. Vähän se rupes lopussa uikuttaan, että eikö jo riittäisi, mutta ei siltikään laittanut hanttiin. Kummallinen pentu tämä Tekla joka suhteessa... se on niin helppo monissa asioissa! Nitro sillon ootteli pukuhuoneessa kuivaamista ja Tekla nostikin sille sitten hirveen metelin, kun sinne kans pääsimme. Teklan mielestä se oli Nitron vika, että hänkin kastui ja Nitro saikin kyllä kuulla kunniansa.

Meillä ei ole tuon aidan sisäpuolella juurkaan kukkapenkkejä. Yhden äiti on nyt siihen tehnyt. Siihen tosin ei olla keretty vielä mitään istuttamaan. Uusi ihanan pehmeä ja kuohkea multa siinä kyllä on ja sen on noi koiratkin huomanneet. Ne ei pysyneet millään poissa sieltä, kun multaa laitettiin ja loppujen lopuksi sen penkin ympärille oli laitettava aita, sellainen verkkoaita, mikä meillä oli joskus pihankin ympärillä. Sellainen jossa on semmosia vähän isompia reikiä, ei siis mikään kanaverkko. No, yks kerta sitten kun äiti sattui pihalle kurkkaamaan niin eikös siellä Hippu ja Tekla ollutkin tekemässä kauheeta monttua! Hippu ponkas äkkiä pois, mutta Tekla juoksi hädissään ympäriinsä, eikä päässyt sieltä millään pois itse. Sitten ihmeteltiinkin, että millä ihmeellä se on sinne edes päässyt! Hippu nostanut? Tuli sitten jonkin ajan kuluttua mieleen, että Teklahan mahtuu niistä reijistä sinne! Sekin kyllä tuli todistettua vääräksi teoriaksi, kun muutaman päivän päästä ne oli siellä taas ja koitin komentaa Teklaa tulemaan itse pois ja Tekla kokeili myös sitä reijistä änkeämistä, mutta ei se sieltä mahtunut! Hartiat (tai siis lavat, mitkä ne on) otti jo vastaan! Joten nyt se on täysi arvoitus miten se sinne pääsee, kun se kävi todella äkkiä kun se sinne kukkapenkkiin meni, olin meinaan itse pihassa niiden kanssa tuolla viimeisemmällä kerralla.