Yskät on nyt yskitty ja kaikkihan se kiersikin sitten lopulta. Tekla taisi päästä vähimmällä, se ei juuri yskinyt, mutta nenä vuosi aikalailla. Leevillä oli myös kova nuha ja yskäkin vähän vaivasi. Nitro taisi yskiä kaikkein koviten! Nopeasti noista vaivoista loppujenlopuksi selvittiin.

Tekla ja Hippu piipahtivat tänään Vammalassa Iitua moikkaamassa. Käytiin sitten vähän siellä kaupungillakin kävelemässä ja Tekla ei meinannut nahoissaan pysyä! En ole täällä tainnut vielä kertoakkaan tuosta meidän autojen haukkumis ongelmasta? no, kerrotaanpa siitä tähän väliin. Teklalla on sellainen ärsyttävä tapa, että sen täytyy haukkua ja kiskoa jokaisen vastaantulevan auton kimppuun! Sitä olen koittanut vaikka mitenkä saada opetettua pois, mutta mikään ei tunnu auttavan... No, tuolla vammmalassa sitten autojahan menee jatkuvasti ja Tekla meinasi sukissaan seota, kun ei tiennyt mitä niistä olisi haukkunut! Lopulta se sitten päätti, että ei välitä niistä kauvimmaisella kaistalla kulkevista ja haukkuu vain ne lähemmällä kaistalla tulevat. Saatiinpa me aika murhaavia katseita siellä kaupungissa, kun toinen haukkuamätkytti melkein taukoamatta ja taisipa muutama vastaantulija luulla haukun kohdistuvan heihin vaikka näin ei ollut. Ihmisiä siis ohitettiin kauniisti ja hiljaa välillä vaan sieltä ihmisten 'takaa' sattui tulemaan auto, joka oli pakko haukkua ja näin se näytti tietenkin ulkopuolisen silmin siltä kuin Tekla olisi niitä ihmisiä haukkunut. Pyöriä ei muuten myöskään haukuttu. Kun se lenkki sitten alkoi olla loppupuolella, niin ei se Tekla enää jaksanut edes kaikkia autoja haukkua, mutta niitä kohti tarvitsi kyllä siltikin kiskoa!
Tarttee tässä pian lähteä ihastuttamaan tamperelaisia Teklan kauniilla äänellä! Eiköhän se joskus siihen haukkumiseen kyllästy, kun paljon päästään 'ihmistenilmoille'!

Ihanaa pakkaset on tullut ja on kuivaa! Toivottavasti pysyykin kelit tämmöisinä ja jouluksi voisi tulla vaikka vielä lisää luntakin!

Niin joo ja meinasi ihan unohtua vielä, että Teklalla onkin sitten sunnuntaina toinen pentunäyttely. Saas nähdä kuinka käy. Ainakin olemme tämän viikon ahkerasti harjoitelleet tuota juoksua. Tekla peitsaa aika usein. Onko se oikea sana edes sille 'kamelikävelylle'? Sitä ja sitä poukkimista on koitettu opettaa pois ja ihan hyvin se jo menee. Tarvitsee tuolla paikanpäällä vielä sitten treenata.