Hippu ravisteli kovasti päätään jatkuvasti ja koitettiinkin tutkia kovasti mikä sillä on vialla. Korviakin kurkittiin, mutta ei ne tuntuneet edes aristavan ekä näyttäneet mitenkään oudoilta. No, Hippu kumminkin vietiin eläinlääkärin vastaanotolle tarkistettavaksi ja korvatulehdushan sieltä löyty. Korva oli niin tulehtunut, että ei kuulemma tärykalvoon asti nähnyt. Lääkekuuri Hipulle sitten määrättiin. Kyllä se korva sitten olikin kamalan näköinen, kun se lääkekuuri aloitettiin. Korva oli ihan punainen ja se mömmö tuli tietenkin sieltä pihalle. Nyt Hipun korva näyttää kyllä jo paljon paremmalta!

Leevi teki tänään kepposia ja pisti kolttosensa Hipun viaksi. Leevi tuumasi, että onpahan siitä pojastakin joskus jotain hyötyä! Äidillä oli pihvejä keittiönpöydällä pellillä odottamassa uuniin menoa. Äiti oli itse keittiössä ja minäkin olin tässä viereisessä huoneessa tietokoneella. Meillä pääsee alakerrassa kiertämään sillälailla ympyrää ja äiti lähti menemään keittiöön niitä pihvejä uuniin laittamaan ja karjas kamalasti Hipulle että alas sieltä. Hippu oli kurkkinut siellä kovasti pöydälle ja niitä pihvejä kohti kurotellut, mutta taisi se kuitenkin Leevi se tuhmeliini olla. Leevi kun kuuli äidin lähtevän keittiöö kohti ja luikki tähän samaiseen huoneeseen missä minä olin. Kurkki kamalasti olkansa ylitse ja nuoleskeli makoisasti huuliaan! :D Tarkistusta tehtäessä Leevillä oli kyllä punajuurta suupielissä...

Nitron kanssa kävin agilityssä tänään. Nyt oli kentällä tavallista vähemmän porukkaa ja päästiin jotakin vähän tekemäänkin! Puomillakin Nitro ihan yllätti minut. Viimekesänä kun yhden ohjaajan kanssa sitä vähän kokeiltiin ja sitä ei saanut sinne puomille kirveelläkään. Nyt ei tarvinnut edes houkutella ja hyvä kun itse pysyin siinä vauhdissa mukana ja kerkesin toppuuttelemaan sitä kontaktialueelle. Kontaktialueella Nitrolla olikin sitten vähän ongelmia, kun se tuppaa heittämään sen peräpäänsä alas sieltä turhan aikaisin. Hypyissä Nitro pudottelee aina kaikki rimat, tai ei nyt ihan aina, vaikka ne ei ole edes kamalan korkealla. Putki on Nitron ehdoton suosikki tähänmennessä opetelluista esteistä, sinne se sujahtaa aina innoisaan, eikä mutkat paljon pidättele. Ainoastaan pikkusen tuli ongelmia, kun putki laitettiin aivan u-kirjaimen muotoon ja meidän piti mennä hyppy, hyppy, putki ja taikaisin hyppy, hyppy. Nitro meinasi kyllä mennä siinä putkeen, mutta kieppaisikin takaisin kun en itse juossutkaan sen putken vierellä, kun en päässyt putken asennon takia, mutta kyllä se sitten jo toisella yrittämällä sujui sekin.