Nitro kävi viime torstaina taasen eläinlääkärillä. Nyt ontumaa ei onneksi enään ole! Nitro käveli ihan normaalisti ja antoi eläinlääkärin venytellä ja väännellä jalkaa ihan kunnolla. Lihakset oli kunnossa molemmissa jaloissa. Saman kokoiset ja malliset. Eläinlääkäri kuitenkin sanoi että kasvukipu vaivat voi tulla vielä takaisinkin ja johonkin toiseen jalkaankin, ettei kannata pelästyä. Onneksi se meni nyt ohitse, rupesin jo miettimään noita syksyn mahdollisia näyttelyitä, että tartteeko ne nyt sitten jättää väliin. Nitro oli tapansa mukaan reippaasti eläinlääkärin vastaanotolla. Iloisesti häntää heiluttaen ja pusuin tervehdittiin eläinlääkäriäkin ja muita koira-asiakkaita koitettiin saada leikkimään.

Nyt pojat ovat oppineet myös nauttimaan uimisen saloista! Leeviä on vähän saanut houkutella vieläkin lähtemään uimaan, mutta Nitro tulee hienosti jo perässä. Iitulla nyt ei ole koskaan uimisen kanssa ongelmia ollutkaan! Mutta ei Iitukaan yksinään tykkää uida. Sille pitää joko heitellä keppiä tai siellä uimassa pitää olla ihmisiäkin. Viikonloppuna kun oltiin koko kolmen koplalla uimassa niin kaikki suuntasivat veden saartamalle kivelle ja kipusivat sen päälle. Iitu loikkaa hienosti kivelta takaisin veteen, Leevi tuli sitten vähän varovaisemmin. Nitro sieltä kiveltä tippuikin niin että meni ihan uppeluksiin koko koira ja räpiköi takaisin kivelle. Seuraavalla kerralla sieltä pois tuleminen sujuikin jo vähän mallikkaammin.

Nyt Iitu saa maistaa omaa lääkettään. Ennen Nitroa Iitu kiusasi Leeviä kokoajan! Vaikka Leevi olisi tahtonut nukkua niin Iitu oli aina härnäämässä. Nyt on asiat hieman muuttuneet. Nitro jahtaa Iitua minkä kerkiää ja jossei Iitua kiinnosta niin vedetään hännästä niinkauvan että alkaa kiinnostaa! Nyt Iitukin on meilläkin ihan rauhallinen, kun Nitro pistää siitä mehut pihalle ja Leevi tykkää. Nyt Leevi saa olla taka-alalla poissa toisten typeristä kohnotuksista. Leevi on muutenkin aina ihan alakynnessä noiden kahden kanssa. Sitä ajateltukin että mitenköhän käy Iitun kun Nitron paino vielä nousee. Nyt Iitu vielä pyörittää Nitroa ihan kepposesti, kun Nitro on kilon kevyempi Iitua.

Nitro hoksasi jotakuinkin uuden tempun. Nyt se osaa näyttää tassulla kummassa kädessä makkaran pala on. Tämän se oppi loppujenlopuksi ihan hujauksessa. Aluksi sitä ei meinannut saada nostamaan tassuaan sitten millään. Nitro vaan napitti tyhmänä kättä ja välillä koitti kuonolla tuhistella nyrkkiä auki. Välillä toki näyttää vähän väärää kättä. Istu käskykin sujuu jotenkuten.

Sitten vielä trimmasin Nitron. Hienosti Nitro antoi takapään taas trimmaulla, vaikkei olla muistettu harjoitella. Kuonossa pistikin sitten vähän hanttiin, mutta ei ihan kamalan pahasti. Kuono onnistu taas hyvin, mutta tkapää onkin sitten jo asia erikseen... vähän tuli taas epätasainen, mutta kai se siihen pian tasaiseksi kasvaa.