Nitro piipahti tuossa ensimmäisessä mätsärissään. Olimme Tampereella pirkkahallilla Hau-Hau Champion Show:ssa. Siellä oli aivan mielettömästi pentuja, yli 60! Kaikki saatiin kyllä suhteellisen nopeasti tuomaroitua, koska siellä oli hieman erillainen tuomarointi tapa kun yleensä mätsäreissä. Kehään otettiin aina kerralla arvosteltavaksi 5 koiraa, jotka tuomari sijoitti paremmuus järjestykseen ja antoi haluamalleen määrälle oranssit nauhat. Nämä oranssit nauhat tarkoittivat sitä pääsikö jatkoon vaiko ei.

Nitrolla meni aivan uskomattoman hienosti ekaksi mätsäriksi! Nitro seisoi pitkiä aikoja hienosti aloillaan. Niin Pitkiä ei oltu edes kotona harjoiteltu. Hampaiden katsomista pisti vähän hanttiin, mutta pienen pyristelyn jälkeen näytti nätisti nekin. Nitro myös ravasi nätisti vierellä, tätä ei oltu harjoteltu yhtään kotona! Luonnonlahjakkuus siis :D Tuomari myös kehui meillä olevan hyvä kontakti toisiimme. Nitro tuli omassa viiden porukassaan ykköseksi ja sai oranssin nauhan. Oranssien kehässä sujui ihan yhtähyvin, mutta jatkoon ei siellä enään päästy. Varsin tyytyväisiä olemme tähän päivään kuitenkin.

Leevillä ei mennyt aivan niin hyvin. Leevin kontakti oli maassa! Se kipitteli kokoajan nenä maassa, enkä millään saanut sitä sieltä nostamaan. Leevi kumminkin seisoi nätisti ja samalla tuli hyvää miestuomari harjoittelua. Tälläkertaa miestuomarikin sai tutkia Leevin hyvin läpikotaisin, eikä Leevi pistänyt hanttiin niinkuin miehille yleensä. Kerkesinkin jo hänelle mainostaan että Leevi on vähän miesarka ja ei sitten kumminkaan ollutkaan :D Leevi oli kumminkin oman viiden porukkansa kolmas, mutta sitä oranssia nauhaa ei saatu.

Nitron on ruvennut hampaat vaihtumaan. Etuhampaat on jo kasvamassa uudet. Hieman oudonnäköisiltä nököiltä näyttää, mutta kai ne Leevilläkin oli tuossa vaiheessa samanlaiset. En tiedä, kun Leeville ei oltu vielä älytty hampaiden näyttämistä opettaa silloin tässä samaisessa vaiheessa!