Voi jummi, miks aina pitää sataa? Olis edes lämmin! Onhan se kiva että välillä sataakin, eihän sitä hellettä kukukaan ihan tauvotta jaksakkaan, mutta kun ei aurinko näy laisinkaan. Yöt vois vaan sataa ja päivällä paistaa aurinko :)

Olenkohan muistanut kirjoitella että Karvinen on kotiutunut, jos en niin nyt olen sitten senkin maininnut. Hyvissä voimissa tuli kotiin ja juttua riitti kovasti! Mimmillä oli mahassa ainakin kolme senttinen reikä! Sen kanssa käytiin eläinlääkärissä ja haava tikattiin kiinni. Se tiesi sitten Mimmille lääkekuuria, töttöröä päähän ja 12pv:n sisällä oloa! Vähän pelättiin että mitenkä sen saa sisällä pidettyä noin kauvan, että pimahtaahan se! Onneksi kelit oli aika huonot ja Mimmin oikein tehnyt mielikään pihalle. Mimmi oli kyllä ihanan hyväntyylinen, kun sitä hemmoteltiin herkuilla ja se sai nukkua vaan. Mimmihän on siis normaalisti äkäinen tapaus, eikä tykkää mälläämisestä. Tona aikana sitä sai pitää sylissä ym eikä se laittanut ollenkaan vastaan :) Huomas sitten loppuajasta, että se rupeaa olemaan terve, kun muuttu kiukkusemmaks (omaksi itsekseen)) kokoajan :D

Tekla on siskolla taas hoidossa. Sillä on TAAS juoksut! Sillä juur pääsiäisenä oli ja ei näistä tunnu tulevan loppua sitten millään... Nelisen viikkoa jo kohta kestäneet. Sinänsä hassut, kun mitään tiputtelua yms ei ole. Vaikka ihan hyvillä mielin se Tekla taitaa olla siellä tre:llä Nellin seurana :) Kotijoukoilla on vaan kova ikävä.

Leevi pirulainen on oppinut avaamaan ovia! Ei montaa ruopasua tarvita, kun ulkoeteisen ovi aukeaa. Muutaman kerran se on ulko-ovenkin auki saanut, mutta se on hieman hankalempi ilmeisesti. Meillä on onneksi piha kyllä aidattu, että jos Leevi päättää lähteä ulkoilemaan niin ei ainakaan pihaa pitemmälle lähde. Olettaen tietenkin että portti on kiinni! :)