Leevi vietti 2v. syntymäpäiväänsä 14.7. Ensimmäistä kertaa Leevi kisasi Lammin näyttelyssä avoimessa luokassa 22.7. Se jäi myös viimeiseksi avoimen luokan kisaksi Leevin napatessa viimeisen vaadittavan serttinsä valionarvoon! Onnea Leevi!

Nitrossa on ilmennyt nyt vähän remonttireiskan vikaa. Muutamassa kohdassa on lattiasta revitty muovimattoa irti ja muutamasta kohdasta on myös seinästä tapetit revitty. Ilmeisesti Nitro ei tykkää kun joka huoneessa on eriväriset lattiamatot ja äidin makuuhuoneen uuden tapetin väri ei vissiinkään miellytä silmää. Pääasiassa nuo tihutyöt on tehty kaikki äidin makuuhuoneessa ja keittiöstä on myös pikkusen lattiamattoa revitty. Tänään kotiin tullessani ei löytynyt mitään tuhoja, kun niille oli jätetty valtavat luut askareeksi. Keräsin ne luut pois lattialta kotiin tullessani. Saa nähdä kuinka kauvan mielenkiinto pysyy niissä luissa.

Nitro oli lauvantaina mukana sikajuhlissa kutalassa. Leevi jäi silloin kotiin lepäämään, kun oli näyttelyreissu takana. Paikalla oli paljon ihmisiä! Nitro kulki nätisti ihmisten seassa. Paikalla nähtiin jos jonkin näköisiä kaksijalkaisia ja nelijalkaisia, myös paljon vanhoja traktoreita katseltiin.

Nitro on edistynyt myös noissa mätsäri asioissa. Nyt se ei enään juurikaan pistä hanttiin tuomarin tutkimista. Viimeisimmässä mätsärissä Äetsässä nähtiin tyypillinen vieraista ihmisistä välinpitämätön portugeesi. Seisotin Nitroa punaisten kehässä ja tuomari tuli sitä sitten katsomaan. Koitti ilmeisesti Nitroa saada katsomaan itseensä, mutta ei. Nitro katseli vaan kaikkialle muualle kuin tuomariin :D Katsoi se sitten lopulta tuomariakin, mutta pähyili kauvan kaikkialle muualle.