Tänään olimme sitten pentunäyttelyssä Orivedellä. Paikalla oli paljon erinäköisiä ja kokoisia koiria. Meidän kehä oli reippaasti tunnilla myöhässä aikataulusta mitta mikäs siinä oli odotellessa. Hieno ilma ja kaikki. Nitrolla oli kolme vastustajaa kaksi nuoremmassa luokassa olevaa poikaa ja yksi samanikäisissä oleva tyttö. Kaikki olivat kovin komeita, vaikka Nitrolla taisi olla aika reippaasti enemmän karvaa kuin muilla. Nitron päivän saaliiksi jäi vain kp ja pu2. Tyytyväisiä voimme kumminkin olla taas. Tuomari antoi kp:t kahdelle urokselle ja yhdelle nartulle. Paras uros kehän lopuksi tuomari sanoi meille että Nitron liikkeeseen pitäisi saada lisää energiaa. En oikein sitten tiedä mitä sillä mahtoi tarkoittaa, kun kumminkin sanoi että nitron askelpituus on hyvä niin ei vauhtiakaan voida oikein lisätä?

Näyttelyn jälkeen menimme vielä moikkaamaan pappaa eräjärvelle, kun hän oli siellä mökillään. Siellä harjoittelin Nitron kanssa vähän pillin äänestä luoksetuloa ja käytiin pikkunen lenkki semmosta pientä metsäautoteitä.

Kotimatkalla poikkesimme vielä Kaupin sairaalalla moikkaamassa mummua. Nitrokin kävi sisällä ilahduttamassa vanhoja ihmisiä. Nitro käyttäytyi siellä oikein hyvin, mutta kyllä poika oli väsynytkin. Loppujen lopuksi pisti maate lattialle ja nukkui loppuvierailuajan. Hissi oli aika kummallinen kapistus ja mieluummin Nitro olisikin tahtonut mennä portaita pitkin, kun tulla seisoskelemaan sellaiseen typerään kaappiin! Leevi joutui olemaan kotosalla melkein koko sunnunta päivän, voi poloista! Mutta voi sitä riemua kun kotiin tulimme!

Lauvantaina tein Nitrolle muutaman makkarajäljen. Nitro on oikein innokas jäljen nuuskuttelija ja meinaa välillä mennä vähän liiankin kovaa jäljen loppuun! Ollaan kovasti koitettu löytää jotakin seuraa mihin pääsisimme jälkeä harrastamaan ihan virallisesti, mutta paikat tuntuvat olevan kovasti kiven alla! Tämän vuoden puolella ei siis varmaankaan mihinkään seuraan enään päästä, mutta tarttee koittaa metsästää paikka ensi kevääksi!