Olimme Nokialla mätsärissä Leevin ja Nitron kanssa. Siellä oli julmetusti koiria, pentujakin 48! Ajattelin että nyt menee Nitron sijoitus putki kyllä poikki, ettei mitenkään voida päästä sijoille tuommoisesta laumasta. Mutta toisin vaan kävi, Nitro oli noinkin suuresta porukasta punaisten neljäs! Tosin nyt Tampereen mätsärissä putki meni nyt poikki. Nitron käytöksessä ei ollut mitään vikaa, mutta pitihän meidän sille afgaanille se punainen nauha luovuttaa, ettei mene mieli pahaksi. Tämä tampereen mätsäri oli illalla ja sinne tuli myös paljon koiria ja käyttöön oli varattu vain kolme kehää ja luokkia oli montaa sorttia. Nitron kanssa suunnistin kotiin vihdoin puoli kymmenen aikaan. Silloin oli jo ihan pilkkopimeää.

Tiistaina olimme toko tunnilla molempien poikien kanssa. Olimme eri ryhmissä mutta molemmilla meni tällä kertaa hienosti. Nitron kanssa ei ole yhtään harjoiteltu toisten koirien ohittamista, mutta sekin meni hienosti, kun menimme ympyrään ja jokaisen piti sitten aina vuorollaan pujotella toisten koirien ohitse ja sitten paikallaan olijoiden piti pitää aina oman koiransa huomio poissa ohittajasta. Hienosti pysyi myös aloillaan kun toisia koiria pujotteli meidän ohitse, vaikka siinä välillä menikin sellaisiakin jotka yrittivät Nitron luokse.

Viikonloppuna Nitroa odottaa sitten pesu ja trimmaus. Sitä seuraavana meillä onkin sitten edessä se pentunäyttely. Saa nähdä miten käy kun siellä on Nitrolle kolme vastusta. Meille on muuten tulossa uusikin koira. Äiti ottaa Leevin pojan eli ruskea lagotto poika on tulossa, kunhan vähän vielä kasvaa.