Teklan kanssa oltiin tänään ensimmäisessä pentunäyttelyssä. Olimme Lahdessa kauppakeskus(?) Sykkeen parkkihallissa. Pennulle sinänsä aika haasteellinen paikka näin alkuun, kun siellä kaikui, humisi ym niin mielettömästi! Vaikka ollaan tuolla samaisessa paikassa oltu monet kerrat näyttelyissä, niin ei meinattu perille öytää, kun uusi navigaattori pyöritti ympäri Lahtea ja yritti useampaan otteeseen käännyttää kiellettyihin ajosuuntiin :S Perille kumminkin lopulta löydettiin ja Teklaa siellä hieman pelotti toiset koirat ym. Kehässä Tekla oli melkoinen kenguru! Ei tietoakaan siitä hienosta käytöksestä, miten se meni siellä mätsärissä! Tuomariakin hieman pelästyi, kun hyökkäsi sillälailla yllättäen, etten ollut edes itse vielä valmistautunut hänen tuloonsa. KP tuli, mutta jäimme toisiksi vanhempien luokassa kisanneelle nartulle. Oli Tekla muuten valtavan pieni niihin kahteen muuhun verrattuna! Se toinen narttu oli Teklaa aika paljon vanhempi, mutta kumminkin Tekla oli puolet pienempi ja se samanikäinen uros oli Teklaa myös puolet isompi!

Nitro kävi nappaamassa Lahden kv näyttelystä hienosti sertin! Tuomari kehui Nitroa oikein komeaksi pojaksi. Seuraavan näyttelyn tuomari taas ei ollutkaan aivan samaa mieltä, mutta hyvin sielläkin meni ja saimme sentään eh:n. Leevi sai Lahden kv:stä tulokseksi eh/2. Leevi on tuomareiden mielestä liian laiha! Muttakun sitä ei saa lihomaan vaikka kuinka yrittäisi! Nyt Leevi onkin hieman taas ruvennut itse niukentamaan annoskokojaan eli siis ei meinaa millään syödä taas.. No, kyllähän se aina lopulta syö, kun vähän aikaa tuputtaa. Hippu haki lahden ryhmiksestä eh:n.

Tuossa jokunen aika sitten oli ihanasti pikkupakkanen! Tosin se on jo menneen talven lumia se... mutta Nitro oli niin hauska, kun oltiin iltalenkillä ja lätäköt olivat hieman jäätyneet. Eivät kuitenkaan niin hyvin, että kamalasti päälleastumista kestivät. Nitro sitten asteli muinamiehinä jäätyneelle lätäkölle ja sehän rupesi narisemaan, Nitrolla oli niin hyvä ilme, kun se jähmetty jäykäksi ja koitti olla kovin kevyesti jäänpinnalla ja varovasti kurkotti tassuillaan pois vaaravyöhykkeeltä :D Nitro ei tykkää kastella tassujaan lätäköissä!

Lunta ja pakkasia odotellen!