Olin Nitron peppua pesemässä saunalla, jotta saisin sen sitten huomista näyttelyä varten trimmattua hyvin. Meillä on kolmikerroksinen talo ja sauna on aivan pohjakerroksessa. Tekla ja kumppanit jätin pihalle, ovet jätin auki että pääsevät sitten sisälle kun tahtovat. Kun sain Nitron pestyä niin vähän kyllä ihmettelin, kun Hippu oli siellä oventakana meitä odottamassa ja ryysi sinne saunan perälle vaikka me oltiin menossa toiseen suuntaan. Rappusissa sitten rupesin haistelemaan, että apua missä palaa! Pelästyin jo, että joku niistä trimmausta varten keräämistäni välineistä on mennyt jotenkin oikosulkuun ja syttyneet palamaan! Sitten pääsin keittiöön ja Tekla ja Leevikin oli siellä jo vastassa ja kurkkasin ikkunasta ulos ja koko piha täynnä savua! Eikun äkkiä pistään ovia ja ikkunoita kiinni, mutta siinä samassa kaikki koirat taas vilahti pihalle. Huusin ne sisälle takasin ja ihmettelin, että eikö se Hippu mennykkään sinne pihalle mukana, kun ei sitä missään näkynyt ja laitoin oven kiinni. Verannan ikkunasta sitten huomasin, että olihan se Hippu pihalla. Se tutisi portin vieressä ihan kyyryssä, eikä millään meinannu tulla sisälle. Lopulta se kuitenkin tuli ja tutisi vieläkin ihan kamalasti. Leevi ja Teklakin pysytteli visusti minun kannoillani mihinpäin ikinä sitten sisällä liikuinkin. Naapurissa kahden auton autotalli siis paloi maantasalle. Ihan mieletön käry siitä lähti ja meillä on sisälläkin ihan kamala käry, kun sitä kerkes sisälle tulemaan aika paljon... Sitten kun palo oli sammutettu ja käry laskenut niin avasin taas ovet, että koirat saisi mennä taas pihalle, mutta eihän ne siellä viihtynyt. Jopa Leevi, joka yleensä ei tule kirveelläkään iltaisin sisälle, pysyi nyt visusti sisätiloissa!

Huomenna on sitten se Vesilahden näyttely Nitrolla ja Hipulla. Siellä on meille aika paljon vastuksia, joten sertit ym voidaan unohtaa :D Nitron pepun trimmi kyllä onnistu mielestäni nyt todella hienosti! Ilalla täytyy vielä pestä se etuosa ja föönata se.

Tekla on hienosti sopeutunut meidän laumaan. Täällä se jo vipeltää kuin isompikin koira. Hippu varsikin on joutunut Teklan uhriksi kaikkein pienimmäisenä. Hippu on pitänyt Teklalle myös uimakoulua vesikipossa. Yks aamu lainehti koko keittiö, kun Hippu vähän näytti kuinka sukellellaan ym hauskaa! Eli eiköhän tuosta pienestäkin vielä vesikoira kasva. Tekla on nopea oppimaan asioita, käsky sanoja se ei vielä toki osaa, mutta käsimerkki avuilla se osaa jo istua, mennä maahan ja arvata kummassa kädessä on makupala. Näyttely seisomisenkin se osaa jo aika hyvin, pöydällä ainakin maassa ei olla vielä kauheasti opeteltu. Teklan on myös turkki kasvanu ihan hirveesti, sillä on jo komea kiehkura otsalla! Naureskellukkin että Tekla pitää öisin papiljottia päässä, kun se kiehkura on ihan sellasen näkönen :D