Monen moista tässä on taas tullut tehtyä ja toilailtua. Ostin pojille aktivointilelun. Sellaisen puisen ympyränmuotoisen jossa on päällä sellaisia liikkuvia laattoja ja niiden alla koloja joihin voi piilottaa namipaljoja. Ajattelin ensin miten ihmeessä saan ne siihen oppimaan, mutta eipä tuo ongelmia aiheuttanut. Otin ensimmäisenä kokeiluvuoroon Hipun, koska ajattelin että Hippu on niin nokkela ja ahne ettei hermojen menettämisen vaaraa ole. Hippu oli sanojensa mittainen mies ja kieputteli laudan varmaan ennätysvauhtia tyhjäksi. Seuraavaksi oli Nitron vuoro ja Nitro suoritui myös hienosti. Nitro otti hieman maltillisemmin kuin Hippu ja käytti enemmän nenätyötä, kun taas Hippu ruopi tassuillaan hullunlailla! Viimeiseksi kokeili Leevi, jolta homma sujui myös mutta erittäin maltillisesti. Leevi katseli ja haisteli kaikessa rauhassa ja välillä täytyi kehoittaa tutkimaan tarkemmin että onko siellä vielä mitään. Kaikilta sujui kuitenkin hienosti omalla tyypillisellä vauhdillaan.

Hippu on ruvennut nostamaan ahkerasti jalkaa lenkkeillessä. Ensin alkuun se oli huvittavan näköistä nojailua lumikökköjen tuella, mutta nyt jalka nousee jo hienosti korkealle, joskin hieman tasapaino vielä heittää. Eikä edes aina jaksa nostella jalkaa ylös vaan tyttötyylikin kelpaa vielä.

Nitro kävi jälleen näyttelyssä. Leevin oli myös tarkoitus tulla, mutta koska turkki meni trimmauksessa hieman piloille niin jätettiin se kotiin. Nitro taitaa kehässä hieman jännittää, kun en saa siihen millään kunnon vauhtia! Kotona pihassa harjoiteltiin ennen näyttelyä ja silloin Nitro ravaa vaikka kuinka kovaa. Kehässä ravi jää hitaaksi lyllerrykseksi ja liikkeet näyttää huonoilta. Jossei Nitron laiskuus kehässä johdu jännityksestä niin sen on pakko johtua liukkaista lattioista ja liukastumisten pelosta. Nitro on yleensäkkin kova liukastelemaan, että jos se ottaa hieman maltillisemmin ettei kaatuisi? Arvostelu oli ihan hyvä ja tuomarikin ehkä silti piti Nitrosta kovasti vaikka tuli VAAN erittäin hyvä. Tuomari nimittäin sanoi meille vielä että "ansaitsisi kunniapalkinnon, mutta kun ei voi antaa!"

Seúraavaksi suuntaamme Tampereen kv:hen Nitron ja Leevin kanssa. Toivomme että Leevin turkki on kasvanut siihen mennessä hyväksi!