Tänään kävimme pitkästä aikaa mätsärissä ja siellä menikin todella upeasti! Oli tuskastuttavan kuuma päivä ja koirat olivat loppupeleissä jo aika laiskoja kehissä, mutta siitä huolimatta tuloksiksi tuli Hippu isoissa pennuissa PUN 2., Leevi suurissa koirissa PUN 4., ja Nitro isoissa koirissa PUN 1. ja BIS3.! Koirakoita kaunis ilma oli laittanut liikkeelle ihan mukavissa määrin.

Eillen kävimme kävelyllä rannassa ja koirat innostuivat valtavasti kun jäät olivat lähteneet! Hippukin kirmasi intoatäynnä veteen mahaansamyöten, mutta totesikin että vesi oli hurjan kylmää ja tuli samalla vauhdilla takaisin rannalle! Leevi kävi ottamassa muutaman vedon ja Nitro tyytyi myös vain vähän kastelemaan jalkojaan. Lämpiäisivät vedet nyt äkkiä, että pääsisi kunnolla uiskentelemaan!

Nyt kun on ollut lämmintä niin ollaan paljon päästy auringosta nauttimaan pihaan. Pojat tykkää loikoilla pihassa kaikessa rauhassa kun on lämmin. Niin paitsi Hippu, joka ei kerkiä muilta menoiltaan, se joutuu vähänväliä arestiin sisälle, kun ei se meinaa millään pysyä noiden aitojen sisäpuolella vaan juoksentelee ympäriinsä naapureitten pihoja. Hippu onkin melkoinen villiviikari, jolle sattuu ja tapahtuu. Eillen olimme lähdössä siskolle kylään ja äiti oli laittanut keittiön pöydälle tuliaisiksi viemisiksi kaksi pussia joissa toisessa oli pizzaa ja toisessa pullaa. No, Hippu poika se sitten kiipeili pöydälle kun jäi hetkeksi yksin ja minä satuin tulemaan keittiöön katsomaan mikä rapisee ja siellä se Hippu veteli viimeisiä paloja pizzapussista! Roskakaapissa tonkiminen on kans Hipun yksi lempipuuha. Se oikein tuntuu katselevan tarkkaan mitä sinne roskiin milloinkin laitetaan ja annas olla ku koirat jää yksin niin taas on roskis tyhjennetty pitkin lattioita! Niin ja yksi ilta oli äidiltä jäänyt jääkaapinovi pikkusen raolleen ja äiti oli sitten herännyt kauheeseen rapinaan ja mennyt keittiöön katsomaan ja Hippu veteli siellä ryynimakkaroita napaansa kauhealla hopulla! Tuossakin vain osa Hippulaisen touhuista, Hipultahan virtaa löytyy.