Hippu on sitten aivan ylivilkas tapaus! Hyvä kun pojille tehtiin yksi ilta semmoinen aktivointi tehtävä, että laitettiin jogurttipurkit nurinperin lattialle ja niiden alle aina namit. Hippu ei oikein tajunnut asiaa. Se vissiinkin käsitti asian niin, että se on paras joka saa kallistettua sitä purkkia niin että saa otteen ja saa sen purkin suuhunsa! Siltä läi aina namit pitkin lattioita, kun Hippu tökki kuonolla purkkia edellään. Leevi ja Nitro tietenkin käyttivät aina tilanteen hyväkseen ja noukkivat namit parempiin suihin.

Nitro on nyt ruvennut kamalasti nukkumaan sohvilla ja sängyillä. Ehkä se hakee vähän rauhaa, kun Hippu killuu siinä jatkuvasti! Yksi aamu heräsinkin siihen, kun Nitro muksahti sängyltä vierestäni lattialle. Minulla on leveä sänky enkä sitä tönäissyt, mutta ehkä Nitro sitten nukkui vain niin reunalla kerällä että oikaistuaan itsensä kyljelleen muksahti lattialle. No onneksi ei ollut korkea pudotus, sänkyni on myös todella matala. Ilmoitin Nitron myös Turun näyttelyyn. Kävi pieni hama, kun lähetin ilmoituksen netin välityksellä. Ruksasin vahingossa kyllä sellaisiin kohtiin kuin typistetyt korvat ja -häntä ja valio. Miltähän näyttäisi koko typistetty portugeesi? :D No, onneksi se asia on nyt kunnossa, eikä se ole enään koko typistetty ja valio junioriluokassa. Trimmasin Nitron myös jo joulukuun näyttelyitä varten. Kamala kun se näyttää taas ihan epätasaiselta, mutta onneksi on vielä kaksi viikkoa aikaa Nitron tasoittaa se. Hauska tapaus sattui, kun kaadoin Nitron selälleen trimmauspöydälle saadakseni sen alapuolelta paremmin trimmattua. ensin se ei meinannut millään mennä kumoon saatika pysyä siellä, mutta sitten kun sain sen kunnolla ja sain trimmattua alapuolen ei se meinannut suostua nousemaan ylös! Katseli vaan että "mitä sä nyt meinaat? just sain oikastua tähän"

Leevi mäkättää vieläkin Hipulle, eikä Hippu meinaa millään uskoa pysyä kauempana. Meillä on täällä jatkuva mekastus, kun Hippu tunkee kokoajan Leevin lähelle ja leevi nostaa kamalan metelin. Hippu menee Leevin eteen ja heittää selälleen, lipoo huuliaan ja koittaa Leevinkin suupieliä mennä nuolemaan, mutta Leevi vaan mäkättää ja parin kerran se on tainnut napatakkin vähän. Hippu on kyllä niin herkkänahkainen tuon kurituksen kanssa muutenkin, että sitä ei tartte kun vähän ottaa nahkaa sormien väliin (ei siis tarvitse edes mitenkään tukistaa/nipistää) niin se jo kiljuu täyttäpäätä. Välillä se saa melkoisia riehumiskohtauksia ja välillä se sitten taas pillittää..