Lopultakin sain sen Nitron oppimaan maahan menon! Se ei sitä ihan käskystä vielä osaa, mutta näyttämällä menee maahan. Sitä edeltävänä iltana haukuinkin sitä ihan idiootiks, kun ei se tajunnu millään mitä siltä odotin, vaikka koitin naksutella jo ihan pienistäkin eleistä maata kohti (tätä oli siis harjoteltu jo ennen tätä iltaakin). Seuraavana iltana Nitro menikin jo maahan kun vettä vaan :D Nitron opetin myös koskemaan koulutuskepin päähän. Jatkossa sen apuna käyttö on vielä hieman auki, kun en ole vielä varma eräistä siihen kuuluvista seikoista. Mutta osaa kumminkin hienosti tökätä aina siihen päähän namin saadakseen.

Tänään Nitro kävi taas rokotuksilla.Oltiin tälläkertaa eri eläinlääkärillä, kun oman kuntamme eläinlääkäri oli lähtenyt jo aikaisin vapunviettoon. Oikein mukava ja hyvin eläimiä käsittelevä eläinlääkäri löydettiinkin, käydään varmasti jatkossakin. Nitro antoi reippaasti katsoa hampaat ja kuunnella sydämmen ja kaikki... Itse rokotuksetkaan ei sattunu yhtään ja nami otettiin reippaasti eläinlääkäriltä kun tarjottiin! Katseltiinkin kovalla tuhinalla lisääkin vielä! Siinä ulkoeteisessä kun oli vielä vaakakin, niin punnittiin Nitro sitten lähtiessä. 11kg 700g vaaka näyttikin. Kohta jää yksi ateria taas pois. Nitro käyttäytyy autossa kyllä niin kauniisti. Hienosti se pysyy yksinään takapenkillä, eikä tunkee eteen kokoajan. Vähän tuli siinä samalla harjoteltua myös autossa yksinoloa.

Lagotolla likaa hylkivä turkki? Leevi ei oo tainnu lukea sitäkään kohtaa rotumääritelmästä. Tassut on ihan harmaat kaikesta tuosta pölystä ja kurasta, eikä lähde puhtaaksi sitten kirveelläkään. Kaikki ruohot, sammaleet ja risut jää myös ihanasti sen turkkiin killumaan, eikä niitä meinaa saada millään poiskaan! Ensi viikolla Leevi lähteekin lonkkakuvauksiin