Hippu kyllä järjestää meidän 'vanhuksien' päivään vautia jos jonkinmoista! Leevi isukki ei vieläkään oikein sulata Hippua. Kova metakka nousee aina kun Hippu tulee liki, mutta ei enään kyllä niin herkästi kuin aikaisemmin. Hipulle sattuu ja tapahtuu, yksi päiväkin se näki toisesta huoneesta että Nitro seisoo keittiössä purutikkunsa kanssa. No, Hippu ottaa kamalan spurtin ja lähtee juoksemaan Nitroa kohti. Nitro oli juuri kääntymässä juostakseen pakoon, kun Hippu juoksee toiselta jalat alta ja lössähtää suoraan Hipun päälle. Siinä olikin Hipulla sitten porua, kun 20kg painavempi koira jysähtää suorioilta jaloilta niskaan! Hipun hepuleiden seurauksena on digiboxit ja vaasit lennelleet, eikä tapetitkaan ole saaneet olla rauhassa vaan siitä jatketaan mihin Nitro jäi. Hippu on kamalan itsepäinen otus, jos se tahtoo repiä kukkasen lehdet silpuksi se myös tekee kaikkensa että häntä keskeytetä. Jos sen kantaa pois, niin eikös se ole salamana siellä samassa paikassa jälleen.

Iitu on myös nyt käynyt kylässä aika ahkerasti. Iitua vähän harmittaa se, kun Nitro leikkii enemmän Hipun kanssa kuin hänen. Iitu saa pikkusia mustasukkaisuus kohtauksia ja vähän rähähtelee niitten seurauksena Hipulle. Mutta jaksaa se Nitro kuitenkin painaa Iitunkin kanssa.

Se on tässä myös todettu, että lagotot on melkoisia itkupillejä. Kitisee joka asiasta ja joskus pieninkin hipaisu saa aikaan kamalan vinkauksen! Samanlainen itkupilli on poika kuin isänsäkkin. Monet on myös sitä sanoneet, että Hippu on ihan Nitron poika luonteeltaan. Ei uskoisi Leevin jälkeläiseksi vaan siinä on paljon Nitron luonteenpiirteitä! Mutta ehkä se johtuu siitä, että ne on niin tiiviisti aina yhdessä?