Jee, Teklan autojen kimppuun hyökkimisvimma alkaa olemaan hallinnassa! Nyt kun jälkeenpäin ajattelee, niin sehän lähti helpolla. Onneksi asutaan täällä maalla, vilkkaammassa paikassa en olisi ikänä kehdannu sitä konstia toteuttaa :D Eli olin normaaliintapaan lenkillä ja ilmeisesti töistäpaluuliikenteen aikaan, kun kokoajan tuli autoja jostainpäin täällä meidän tuppukylässä ja Teklahan tietenkin hyökki jokaistai kohti. Mun alko käämit palaan pikkuhiljaa ja kun seuraava auto tuli niin karjasin niin kovaa kun ikänä vaan ääntä lähti ja Teklahan meni ihan hämilleen ja rupes mua päin pomppimaan, että mikä tuli? Tätä karjumista sitten toteutin varmaan puolet lenkistä ja loppuvaiheessa ei tarttenu kun pikkasen kröhästä niin jo loppu autojen suuntaan kaahaaminen, se vähäkin mitä se siinävaiheessa enää edes yritti autoja kohti! Onneks ei ihmisiä missään näkyny, mutta olihan siinä muutama talo minkä kohdalla karjuin ja eiköhän se sinne autoihinkin kuulunu, mahto ne ihmetellä mikä tonkin on (tähän sopis punastushymiö). Nyt tosiaan niin Tekla ei juurkaan enää autojen kimppuun hingu. Välillä täytyy kröhäsemällä muistuttaa, mutta koitan olla kiristämättä hihnaa suotta ja tarkkailla millätuulella Tekla minkäkin auton kohdalla on. Monesti ollaan päästy autoista ohi löysällä hihnalla ja ilman muistutuskröhäisyjä!

Hippu kaipaa lunta! Niin kyllä muutkin kaipaisi, mutta Hippu ehkä kaikkeineniten. Jossain kun vaan on pienikin lumipläntti säilynyt niin Hippu rynnii sinne vaikka väkisin ja kierii siellä hetken! Pakkasta me myös toivotaan!

Nitron kanssa kävin lonkkakuvissa ja huonoiltahan nuo näyttivät. C/D:nä ne lähtivät kennelliittoon. Tuo tulos saattaa kyllä selittää sen, miksi Nitro ei niin tykännyt niistä agilityn hyppyesteistä! Tai sitten ei ja Nitro ei vaan tykkää hyppimisestä. Jokatapauksessa eläinlääkäri suositteli jättämään agilityn pois. Täytyy nyt kovasti toivoa, että nuo ei sitten rupea koskaan oireilemaan! Kyynäreet kuvattiin myös ja ne olivat puhtaat!

"Sata hopeatiukua hännässään

tuhat lumitähden liukua selässään,
kristallitiara otsallansa
pakkasen pauketta tassun alla,
haukahduksen taikaa:
Hyvää joulun aikaa!"

http://img412.imageshack.us/img412/7906/jouluxt4.jpg