Tänään sitten haettiin Tekla kotiin ja näyttää siltä että sisko saa huokaista helpotuksesta ja Tekla saa vihdoin jäädä kotiin! Tekla on tässä hieman seilannut edes takas kodin ja siskon väliä, kun ei nuo juoksut tai ainakaan poikien kiinnostus meinannut millään loppua! Nyt näyttäisi siltä, että ei enää kiinnosta. Hieman vielä täytyy pitää silmällä jos vielä kumminkin...
Pentuturkin vaihto senkun jatkuu ja voi piru tuota takkujen määrää! No onneksi niitä tuntuu olevan vain tuossa niska/kaula/rinta akselilla ja muualla on turkki melko helppohoitoista!

Ainiin siitä en olekkaan tainnut kertoa että Teklakin on nyt sitten heittänyt talviturkkinsa ihan ekaa kertaa. Uimassa on siis käyty. Tekla ei vielä ainakaan kamalasti sillai itsenäisesti ui, mutta hakee keppiä kyllä kun heittää. Tassuja ei vielä oikein uskalleta pohjasta irroittaa, mutta muutaman kerran niin kävi vahingossa, että eiköhän se opi kunhan rohkistuu! :) Hippu siellä taas meni kovasti ja kun muut kaahaa välillä rannalla niin Hippu ei maihin tule ennen kun on AIVAN PAKKO! Nitro ja Leevi on sellaisia välimaastoja, ei ihan hirveen innokkaita uimareita, mutta uivat kumminkin kumpikin vähän.